• Tel: 040 574 1922
  • Mail: toimisto@suomentule.fi

TULE-tietoa

luustoliitto

Tietoa luuston terveydestä ja luustosairauksista

Luustoterveyden omahoito on osa jokapäiväistä elämää, jonka tueksi tarvitaan monipuolista ruokavaliota ja riittävää lepoa. Luustoterveyttä voi edistää sinulle tärkeiden ihmisten ja vertaisten kanssa sekä heidän tukensa voimin.  Suomen Luustoliitto tarjoaa kattavaa tietoa luuston itsehoidosta ja luustoon liittyvistä sairauksista, muun muassa osteoporoosista.

nivel

Tietoa nivelsairauksista ja niiden itsehoidosta

Kattava sivusto nivelrikosta ja muista nivelsairauksista sekä nivelsairauksien ennaltaehkäisystä. Suomen Nivelyhdistys edistää nivelsairaiden, erityisesti nivelrikkoisten, mahdollisuuksia tulla toimeen sairautensa kanssa.

tuletietokeskus

TULE-tietokeskus

TULE-tietokeskus toimii Turussa ja tarjoaa maksutonta ohjausta ja neuvontaa tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

selkaliitto

Selkäliitto

Selkäsairaudet ovat suurin tuki- ja liikuntaelinongelmia aiheuttava ryhmä. Selkäliiton sivuilta löytyy tietoa selkäsairauksien ennaltaehkäisystä sekä selkäsairaiden hoidon, kuntoutuksen ja elämänlaadun parantamisesta. Selkäliitto ylläpitää myös kattavaa Selkäkanava-sivustoa, josta löytyy tietoa selästä ja vinkkejä selän itsehoitoon.

tyoterveylaitos

Työterveyslaitos

Ergonomiaan ja työjärjestelyihin liittyvät toimenpiteet ovat avainasemassa, kun työpaikoilla ehkäistään tuki- ja liikuntaelinvaivoja.