• Tel: 040 574 1922
  • Mail: toimisto@suomentule.fi

Lapset ja nuoret

thl

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos

THL tukee lasten, nuorten ja perheiden terveyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämistä sekä arvioi palvelujen ja lapsi- ja perhepolitiikan toimivuutta ja vaikuttavuutta.

mll

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL)  edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL vaikuttaa lapsi- ja perhepoliittiseen päätöksentekoon. Vanhempainnettiin on koottu laaja tietopaketti 0-18 -vuotiaiden kasvusta ja kehityksestä.

eikuulumulle

Ei kuulu mulle

Luustoliiton nuorille suunnatulla internet-sivustolla  esitellään  elintapojen  vaikutuksia luustoterveyteen. Sivustoa on mahdollista hyödyntää myös opetuskäytössä.

nuortennetti

Nuortenelämä.fi

Verkkopalvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Palvelu tarjoaa nuorille opastusta ja ohjausta elämän eri tilanteissa.

eu

Terve oma elämä: EU ja nuorten terveys

EU:n edistää nuorten terveyttä toimilla, jotka täydentävät kunkin jäsenmaan viranomaisten sekä kansalaisjärjestöjen ja muiden tahojen työtä. Jokainen nuori voi myös itse vaikuttaa terveyteensä vastuullisilla elämäntapavalinnoilla.